Fosta logodnică a lui James Packer îi spune lui Mariah cum să-l recupereze

15 noiembrie 2016   News

Cine s-ar fi gândit că tocmai Kate Fischer, fosta logodnică a lui James Packer, o să-i dea sfaturi în dragoste cântăreţei Mariah Carey?

S-au certat într-o vacanţă în Grecia şi de atunci nu s-au mai văzut

Ei bine, asta s-a întâmplat! Cum a auzit de despărţirea celor doi, Kate, femeia cu care miliardarul s-a iubit timp de cinci ani, a redactat o scrisoare deschisă pentru Mariah Carey. Scrisoarea a ajuns, într-adevăr, publică, căci cei de la Entertainment Tonight au preluat-o. ”Îmi pare rău că ai întâlnit astfel de obstacole în relaţia cu James. Când am auzit că v-aţi despărţit, am avut un adevărat deja-vu. Sigur, se întâmpla acum mai bine de două decade când inima mea a fost rănită de către James, dar încă îmi amintesc toate detaliile, ca şi cum ar fi fost ieri.”, şi-a început pledoaria Kate.

Ulterior, femeia i-a ”vândut” şi nişte ponturi artistei pentru a-l recâştiga pe miliardar. ”Ca şi mine, tu te-ai îndrăgostit de şarmul şi personalitatea lui James. Sfatul meu pentru tine, dacă îl vrei într-adevăr înapoi, este să-i intri în joc, să-l laşi pe el să ia deciziile importante şi vei trăi fericită drept doamna Mariah Carey Packer.”, a mai scris Kate.

Kate Fischer şi James Packer, pe când formau un cuplu

Kate şi Packer s-au despărţit în 1998, după o relaţie de cinci ani. Vorbind acum de relaţia cu miliardarul, Kate a declarat că nu-şi dorea, de fapt, să devină doamna Packer, căci asta ar fi făcut-o tare nefericită. ”Într-un final, eu am conştientizat că oricât de mult l-aş fi iubit pe James, n-al fi fost fericită ca doamna Packer.”.

Mai multe