Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis se întoarce în televiziune

28 martie 2020   News

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi va fi din nou la pupitrul ştirilor.

După trei ani de "mandat" ca purtătoare de cuvânt a preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi (fostă Puşcalău) se întoarce la meseria care a consacrat-o.

Revenită după concediul de maternitate, aceasta n-a rămas la Cotroceni în funcţia pe care a preluat-o în august 2016 decât puţin timp, nefiindu-i alături preşedintelui Klaus Iohannis şi în al doilea mandat. Astfel, ea a ales să se întoarcă în presă, acceptând să revină pe micile ecrane drept crainică de ştiri la postul Realitatea Plus.

„Se încheie o etapa frumoasă din viaţa mea profesională, pentru care îi mulţumesc domnului preşedinte. Îi mulţumesc pentru încredere, susţinere şi ocazia de a învăţa mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, anunţa Mădălina Dobrovolschi, pe pagina de Facebook, cu puţin înainte de Crăciun.

Potrivit paginademedia.ro, până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării. Iar, pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Ea este căsătorită cu pilotul Emil Dobrovolschi (50), care pilotează multe dintre zborurile aeronavelor în care se află preşedintele Iohannis şi împreună cu care are o fetiţă pe nume Matilda (2).

Mai multe