Fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger s-a transformat total. Maria Shriver a trecut prin schimbări radicale

7 mai 2020   News

Maria Shriver este o jurnalistă de televiziune al cărei nume a devenit cunoscut în întreaga lume după căsătoria cu Arnold Schwarzenegger, cu care are patru copii. Maria şi faimosul actor au fost căsătoriţi timp de 25 de ani.

Mariajul s-a terminat din cauza aventurii lui Arnold cu menajera Mildred Patricia Baena, cu care starul mai are un băiat, Joseph. Cu toate astea, cei doi au păstrat o relaţie amiabilă de-a lungul timpului şi au rămas conectaţi de dragul copiilor. Acum, fiica lor, Katherine, va avea un copil cu actorul Chris Pratt.

În aceste zile, paparazzii au surprins-o pe Shriver plimbându-se prin Los Angeles.  Fosta soţie a lui Arnold, acum în vârstă de 64 de ani, nu a respectat regulile din vremea pandemiei, nu purta mască şi a socializat foarte mult cu vecinii.

Shriver a ştiut întotdeauna să strălucească pe covorul roşu, la evenimente de gală, dar acum e total schimbată. Maria pare că a îmbătrânit subit, nu mai poartă niciun fel de machiaj, dar nu a renunţat la ţinutele îndrăzneţe.

Maria Shriver este nepoata fostului preşedinte John F. Kennedy.

Poate că acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care l-a atras pe Arnold. S-au cunoscut în 1977, la un turneu de tenis, s-au căsătorit în 1986, iar divorţul lor a fost confirmat în 2011. Cu toate astea nu au semnat actele de divorţ până în 2017, deşi trecuseră şase ani de la despărţire.

"După ce am părăsit biroul guvernatorului, i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care a avut loc în urmă cu peste 10 ani”, a spus Arnold la acea vreme într-un comunicat de presă. Actorul nu a menţionat însă că a mărturisit întreaga poveste doar atunci soţia sa l-a confruntat cu informaţiile pe care avea. Maria discutase cu menajera, cu care Arnold avea o relaţie paralelă, şi aflase chiar de la ea că au un copil împreună.

Patty Baena s-a născut în Guatemala şi a lucrat pentru celebra familie timp de 20 de ani, până în ianuarie 2011. Fiul ei şi al lui Arnold a venit pe lume la câteva zile după ce Maria îl născuse pe Christopher.

Mai multe