Fosta soţie a lui Eddie Murphy, super sexy la aniversarea a 50 de ani. Cât de lasciv dansează!

8 ianuarie 2018   News

Pe 5 ianuarie a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 50 de ani, dar chiar şi aşa nu pare deloc să-şi arate anii. Fosta soţie a lui Eddie Murphy, Nicole Mitchell Murphy, este o bombă sexy, iar cele mai recent fotografii de la petrecerea surpriză de ziua sa demonstrează în totalitate asta.

Cei 5 copii ai săi au luat-o prin surprindere pe mama lor cu o petrecere de pomină, cu o mulţime de invitaţi surpriză şi cadouri extravagante. De ziua sa da naştere Nicole a arătat fabulos îmbrăcată într-o salopetă neagră cu inserţii argintii care s-a mulat perfect pe formele sale apetisante, iar decolteul a fost vedeta acestei ţinute, fostul model punându-şi în evidenţă sânii într-o bustieră ataşată, foarte cool. Cu siguranţă ea îi face în ciudă vârstei la cât de bine arată, iar ţinuta semnată de Michael Costello a fost o alegere îndrăzneaţă care i-a pus în valoare înzestrările.

Dacă outfitul a fost unul spectaculos, nici accesorizarea nu a fost mai puţin impresionantă, tunsă scurt şi foarte bronzată, cu un make-up impecabil, Nicole a ales să poarte cercei  statemenet, lânţişoare discrete şi o colecţie de inele pe degete.

Sexy vedeta a luat cu asalt Instagramul pentru a-şi ţine la curent fanii cu ceea ce se întâmplă la petrecere, dar le-a dezvăluit acestora şi ce cadou luxos a primit. Nicole s-a lăsat filmată în timp ce dansa, iar mişcările sale lascive i-au lăsat mască pe fanii care nu se mai puteau opri din comentarii.

Nicole este o norocoasă. A avut parte de o petrecere surpriză organizată de copiii ei, arată senzaţional la 50 de ani şi s-a ales cu un bolid de lux cu o fundiţă roz: "Copiii mei sunt mari, acum este momentul să mă răsfăţ. De ziua mea de naştere am primit asta", a scris Nicole la o fotografie lângă un Mercedes alb. La petrecerea sa a fost prezent şi rapperul Drake cu care frumoasa brunetă s-a şi fotografiat.

Ei sunt copiii lui Nicole cu Eddie Murphy - Bria (28), Zola Ivy (18), Shayne Audra (23), Bella Zahra (15) şi fiul Miles Mitchell (25).

Foto: Instagram

Mai multe