Fosta soţie a lui Harvey Weinstein rupe tăcerea: ”Am fost teribil de naivă”

11 mai 2018   News

Atunci când poveştile despre perversiunile şi hărţuirile lui Harvey Weinstein au ieşit la iveală, o singură persoană şi-a păstrat tăcerea: tocmai soţia sa, Georgina Chapman. Acum, la jumătate de an de la anunţul decizie de divorţ, fondatoarea casei de modă ”Marchesa” găseşte puterea de a vorbi împotriva ”monstrului” de la Hollywood, cu care are doi copii.

Pe vremea când formau un cuplu: Harvey Weinstein şi Georgina Chapman

Georgina Chapman a dat un interviu sincer revistei Vogue, în care a vorbit despre perioada de după ce a aflat că soţul său forţa actriţe de la Hollywood la diverse perversiuni, în scopul de a le accepta în filmele produse de el. Georgina mărturiseşte că i-a fost greu să accepte adevărul la început, căci – în ochii ei – Harvey era soţul ei şi tatăl copiilor ei. ”A existat o parte din mine care era teribil de naivă – clar, foarte naivă. Am momente de furie, am momente de confuzie, am momente în care nu mă mai încred în nimic”, a declarat Georgina.

Georgina, care a divorţat de Harvey Weinstein acum câteva luni, mai povesteşte că odată ce a auzit toate poveştile din gura celor mai mari actriţe de la Hollywood i s-a făcut rău. ”Nu puteam să mă opresc din vomitat. Toate poveştirile s-au adunat şi eu am realizat că nu a fost un incident izolat. Şi atunci am ştiut că trebuie să fug departe de el şi să-mi scot copiii din casa aia. (...) Am momente în care plâng pentru copiii mei. Cum or să fie vieţile lor? Ce o să le spună lumea? Ei îşi iubesc tatăl. Îl iubesc. Pur şi simplu, mi se rupe sufletul de ei”, a declarat, fără perdea, Georgina.

Amintim că fondatoarea Marchesa a părăsit reşedinţa din New York, pe care o împărţea cu soţul său, şi s-a mutat în Londra, cu cei doi copii ai cuplului, India (7) şi Dashiell (5). Anunţul divorţului îl făcea în luna octombrie a anului trecut, printr-un comunicat oficial: ”Mi se rupe sufletul pentru aceste femei care au suferit o durere imensă din cauza acestor acţiuni de neiertat ale soţului meu. De aceea, am ales să-mi părăsesc soţul, copiii mei sunt prioritatea mea acum”.

Mai multe