Fosta soţie a lui Prince vorbeşte despre consumul lui de droguri

16 martie 2017   News

Mayte Garcia pregăteşte o carte de memorii în care atinge cele mai delicate subiecte despre viaţa alături de legenda muzicii, plecată dintre noi anul trecut

Mayte pregăteşte o carte de memorii despre viaţa cu Prince.

Prince s-a căsătorit cu dansatoarea Mayte Garcia în 1996, în acelaşi an, pe 16 octombrie, ea dăruindu-i un fiu, pe care l-au numit Ahmir Gregory - dar pe care l-au pierdut la doar o săptămână de la naştere, fiindcă se născuse cu sindromul Pfeiffer. Căsnicia lor a mai durat până în 1999. Astfel, în memoriile pe care le pregăteşte şi din care revista People a obţinut un extras, Mayte spune că nu crede că Prince a reuşit să treacă niciodată peste moartea fiului lor. "Nici nu ştiu cum poate cineva să treacă peste aşa ceva. Nici eu n-am reuşit", spune ea.

Mayte a atins şi subiectul consumului de droguri - un subiect aşteptat de fanii starului, care au aflat la moartea lui că acesta se lupta cu dependenţa de stupefiante. "Eu nu l-am văzut niciodată drogându-se", a spus ea. "Nu voia să-l văd făcând asta. Sunt convinsă că ştia ce reacţie aş fi avut dacă l-aş fi văzut făcând aşa ceva. Pe de altă parte, da, au fost dăţi când îmi spunea că îi e rău sau are migrene. Privind în urmă şi rememorând cu maturitatea de acum aceste episoade, îmi dau seama că acolo era vorba despre altceva", spune Mayte, referindu-se la consumul de droguri. Cel mai suspect dintre episoade s-a întâmplat la doar câteva săptămâni de la nunta lor, când bodyguardul artistului a sunat-o ca s-o anunţe că Prince fusese dus de urgenţă la spital, în stare inconştientă, pentru a i se face spălături stomacale. Explicaţia pe care el i-a adus-o atunci lui Mayte a fost că... amestecase aspirina cu vinul. Din păcate, Prince n-a putut scăpa nici în anii următori de viciul drogurilor, care i-a adus sfârşitul.

Foto: Getty Images

Mai multe