Fostul coleg din trupa Wham!, cuvinte emoţionante despre George Michael

27 decembrie 2016   News

George şi Andrew

Muzicianul britanic Andrew Ridgeley, de aceeaşi vârstă cu George Michael, 53 de ani, i-a adus unul dintre cele mai emoţionante omagii celui dispărut dintre noi chiar în seara de Crăciun. Până la urmă, este vorba chiar de jumătatea artistică a lui George din perioada în care artistul dispărut a început să cunoască faima, perioada Wham!.

Andrew s-a referit la George Michael cu apelativul Yog, unul cu care i se adresau prietenii artistului, o prescurtare de la 'Yours Only George'.

"Inima mi-este tristă după pierderea iubitului meu prieten Yog. Şi nu numai inima mea, ci şi cea a apropiaţilor lui, a prietenilor, a lumii muzicale, a lumii în general. Vei fi pentru totdeauna iubit." Fostul coleg de trupă al lui Michael a împărtăşit pe contul lui social şi una dintre frazele preferate ale acestuia: "Cred cu tărie că muzica este unul dintre cele mai mari daruri pe care Dumnezeu i le-a oferit omului", însă Andrew a replicat cu următoarele: "Nu Dumnezeu ne-a dat acest dar, ci tu, vechiul meu prieten!".

Celebrul duo muzical format în anul 1981 a cucerit scena muzicală după ce a lansat hituri precum Last Christmas, Club Tropicana sau Wake Me Up Before You Go-Go, apoi s-au despărţit în 1986. George Michael chiar a glumit pe atunci, declarand că este vorba despre cea mai amiabilă despărţire din istoria muzicii pop.

Andrew este căsătorit de mulţi ani cu artista Keren Jane Woodward, membră a celebrei trupe Bananarama.

Mai multe