Fostul iubit al lui Britney Spears, ucis de talibani

19 ianuarie 2015   News

Un eveniment tragic vine să zguduie viaţa artistei de 33 de ani: cel care a ajutat-o să treaca peste cele mai negre zile din viaţa ei, pilotul John Sundahl, a murit în timpul unui atac din Afganistan,

Un eveniment tragic vine să zguduie viaţa artistei de 33 de ani: cel care a ajutat-o să treaca peste cele mai negre zile din viaţa ei, pilotul John Sundahl, a murit în timpul unui atac din Afganistan, de către teroriştii talibani.

Fostul iubit al lui Britney zbura în zona Kabul, unde lucra ca pilot de elicopter privat, când o rachetă i-a lovit nava. Vestea a afectat-o teribil, conform unor surse citate de tabloidul britanic Daily Mirror: “E devastată. Britney îl considera un om minunat”.

Britney l-a cunoscut pe John Sundahl la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi în 2007, pentru o perioadă scurtă de timp, dar benefică pentru cântăreaţă, care se afla în pragul unui colaps public şi căzuse pradă alcoolului. John a ajutat-o, însă, să o ţină departe de băutură şi să îşi revină.

Momentan, Brit are deja o relaţie aparent fericită cu Charlie Ebersol, de 4 luni. Dar deja ar avea planuri de familie. "Deja au început să vorbească despre copii. Britney spune că Charlie îşi doreşte să fie tată şi că ea ar vrea să-i dăruiască această bucurie", a dezvăluit un amic din anturajul cuplului.

FOTO HEPTA

Mai multe