Fostul iubit al lui George Michael, arestat pentru jaf de maşini. Fadi Fawaz ajunsese la sapă de lemn

18 august 2020   News

Pare greu de crezut că s-a putut deda la aşa ceva, însă Fadi Fawaz (47) a fost arestat sub această acuzaţie, care are la bază probe clare

Probe ce par să dovedească, totodată, că Fadi a trăit, atât cât a putut, din banii lui George Michael - iar când banii lui nu au mai fost, a recurs la asta. Hairstilistul Fadi Fawaz este cel care a găsit trupul neînsufleţit al artistului în decembrie 2016 - şi cel care a şi făcut poze cadavrului, după cum el însuşi a recunoscut. Un an mai târziu, Fadi nu se ruşina să afirme că luptă pentru moştenirea starului, cu care avusese o relaţie din anul 2012, că vrea mai multe milioane de lire sterline din averea lui şi dreptul de a sta pe termen nelimitat în casa lui George Michael. Nu a făcut, aşadar, un secret din foamea lui de bani.

Disperat că va fi alungat din reşedinţa de 5 milioane de lire sterline a cântăreţului, Fadi a distrus acea casă. Şi a sfârşit, în cele din urmă, în stradă, fiind evacuat în 2018 - după un an şi jumătate în care a refuzat să părăsească acea adresă. După evacuare, s-a declanşat iadul pentru el. Toţi cunoscuţii lui spun că a luat-o razna după moartea lui George Michael, rămânând fără job şi plin de datorii. Viaţa i s-a schimbat radical - întorcându-se în sărăcie după luxul cu care se obişnuise cât trăia George, un lux la care ajunsese după o copilărie plină de lipsuri în Libanul sfâşiat de război.

Pornind pe acest fir psihologic, ştirea că Fawaz, ajuns fără casă şi în culmea depresiei, a jefuit maşini, se vede altfel. Poliţia l-a arestat având la bază probe după ce un Mercedes, un BMW şi o Toyota au fost lovite cu ciocanul. La momentul arestului, Fadi avea asupra lui un cuţit şi droguri.

Foto: Getty Images

Mai multe