Fostul iubit al lui Kim Kardashian a fost ultimul bărbat cu care Whitney Houston s-a culcat. Ray J, responsabil de moartea ei? "E vina mea!"

23 octombrie 2021   News

Una dintre cele mai mari cântăreţe din lume a avut nu numai realizări profesionale răsunătoare, ci şi o viaţă privată care a ţinut constant prima pagină a tabloidelor. Cum a fost şi ultima relaţie sentimentală pe care a avut-o...

Înainte de-a se prăpădi, în 2012, Whitney era asociată cu un bărbat de culoare, cel cu care Kim Kardashian apăruse în caseta sexy care a scos-o din anonimat pe vedeta de reality show. Se pare că hip-hoperul Ray J a fost ultimul iubit al lui Houston.   

Ray J, pe numele lui adevărat William Ray Norwood Jr., este un cântăreţ şi un star de reality show – din "Love & Hip-Hop: Hollywood" – care este însurat cu o anume Princess Love încă din 2016 şi are doi copii cu ea.

Vedeta de 40 de ani a fost ultimul iubit al lui Whitney Houston. Pe 4 februarie 2012, TMZ a publicat o ştire conform căreia diva de culoare şi Ray J au fost văzuţi împreună într-un restaurant din West Hollywood.

Cei doi cântăreţi aveau o relaţie on & off, însă, atunci când erau surprinşi împreună şi fotografiaţi de paparazzi, păreau că se înţelegeau cât se putea de bine. La mai puţin de două săptămâni de când tabloidul online i-a surprins pentru prima dată pe cei doi amorezi împreună, a apărut şi ştirea că Whitney a fost găsită fără suflare în camera ei de hotel din Beverly Hilton Hotel, pe 11 februarie.

Cinci ani mai târziu, Ray J a recunoscut că se simţea răspunzător pentru moartea lui Houston. Prezent în emisiunea "Celebrity Big Brother", acesta a început să spună: „Nimeni nu poate explica asta, dar e vina mea! Tot ce s-a întâmplat. Totul e vina mea!”

După ce s-a aflat că Whitney a murit din cauza drogurilor, cumnata cântăreţei, adică sora fostului ei soţ Bobby Brown, Leolah, a declarat că Ray J ştia nişte traficanţi de droguri şi l-a acuzat pe acesta că i-ar fi adus cocaină vedetei decedate prematur.  

Mai mult, Leolah susţinea că l-a văzut pe Ray J ieşind din camera de hotel a lui Houston când fosta ei cumnată a murit. Avocatul lui a emis imediat o declaraţie oficială în care a negat toate acuzaţiile aduse lui Ray J.

Foto - Profimedia

Mai multe