Fostul preşedinte Emil Constantinescu a ajuns la spital

13 decembrie 2019   News

Fostul şef al statului din perioada 1996 şi 2000 are unele probleme de sănătate.

Iniţial, s-a crezut că Emil Constantinescu a ajuns de urgenţă, vineri după-amiază, la Spitalul Elias din Bucureşti, după ce a acuzat dureri abdominale. Totodată, s-a spus că medicii i-au făcut o tomografie abdominală.

Ulterior, reprezentanţii cabinetului său au anunţat oficial că fostul preşedinte s-a prezentat la spitalul Elias din Bucureşti pentru investigaţii de rutină, după ce în urmă cu puţin timp contractase o gripă.

„Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost 'spitalizat de mai multe ori', aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o”, se arată într-un comunicat oficial transmis de cabinetul lui Emil Constantinescu.

Fostul şef al statului din perioada 1996 şi 2000 tocmai a împlinit 80 de ani, fiind aniversat în cadrul unui eveniment dedicat la Ateneul Român, unde au fost prezenţi şi membrii ai familiei regale române, alături de multe alte personalităţi.

Mai multe