Fostul soţ al Angelinei Jolie, internat în spital după ce a avut un accident rutier!

2 noiembrie 2015   News

Vineri, actorul american Billy Bob Thornton a fost victima unui accident rutier, după ce autovehiculul în care se afla a intrat în coliziune cu un alt automobil.

La sfârşitul săptămânii trecute, fostul soţ al Angelinei Jolie a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs în cartierul West Hollywood, din Los Angeles. Din fericire, ambulanţele au reuşit să ajungă destul de repede la faţa locului, iar Billy Bob Thornton a fost trasporat imediat la spitalul Cedars-Sinai, din Los Angeles.

Potrivit site-ului TMZ, actorul a suferit un traumatism cranian. Însă, reprezentanţii actorului infirmă această ipoteză. Aceştia din urmă spun că spitalizarea lui Billy Bob Thornton a fost doar o măsură de precauţie şi că actorul a fost externat imediat ce doctorii au constatat că acesta este în afara oricărui pericol.

Mai mult de atât, agentul de presă al actorului a spus că acesta s-a simţit suficient de bine încât să se întoarcă numaidecât pe platoul de filmare, la doar câteva ore de la nefericitul eveniment.

Mai multe