Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

9 august 2012   News

Blake Fielder-Civil are toate şansele s-o ia pe urmele fostei sale soţii, celebra cântăreaţă britanică Amy Winehouse, decedată în urma unei supradoze de alcool şi droguri.

Blake Fielder-Civil are toate şansele s-o ia pe urmele fostei sale soţii, celebra cântăreaţă britanică Amy Winehouse, decedată în urma unei supradoze de alcool şi droguri.

Blake Fielder-Civil, pe care toată familia Winehouse îl consideră autorul moral al decesului cântăreţei, pentru că el a fost cel care a determinat-o pe Amy să intre în rândul consumatorilor de droguri şi alcool, se zbate acum între viaţă şi moarte. El a fost găsit în patul său, pe punctul de a se îneca cu propria vomă, de Sarah Aspin, mama fiului său în vârstă de 15 luni, Jack.

Paramedicii chemaţi să-i acorde primul ajutor au constatat că Blake a suferit o criză în urma unui amestec letal de droguri şi alcool. Ei l-au transportat de urgenţă la o clinică din comitatul britanic Yorkshire, unde a fost conectat la un aparat de susţinere a funcţiilor vitale, după ce şi-a înghiţit limba şi câteva dintre organele interne au încetat să mai funcţioneze.

Îngrijorată de starea lui extrem de gravă, Sarah Aspin, şi ea o fostă consumatoare de droguri, spune că pronosticul este descurajant: „Medicii nu ştiu cum vor evolua lucrurile şi l-au plasat într-o comă indusă pentru a îl ajuta. Mă rog pentru ca el să supravieţuiască, dar trebuie să mă pregătesc şi pentru situaţia în care el nu se va mai trezi niciodată“, a declarat ea pentru tabloidul „The Sun“.

Blake Fielder-Civil şi Amy Winehouse s-au căsătorit la Miami în 2007, iar mariajul lor s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 2009, într-o perioadă în care Blake se afla deja la închisoare.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Conform rezultatelor anchetei făcute de poliţie, decesul ea ei a fost declarat a fi unul „accidental“, cauzat de abuzul de alcool.

Foto: Reuters, Facebook

Mai multe