FOTO Actorul Idris Elba arată mai bine la 45 de ani decât logodnica lui de 29!

19 iunie 2018   News

S-au logodit în urmă cu 4 luni, după doar un an de relaţie. Iar actorul pare îndrăgostit până peste cap de ea, în ciuda valului de critici de care are parte aceasta

La 29 de ani, Sabrina Dhowre nu e prea îndrăgită de fanii actorului. Luna trecută, a fost criticicată pentru outfitul Gucci considerat mult prea casual pentru nunta Prinţului Harry. Atunci, Idris a scris un mesaj public în apărarea logodnicei lui. Acum, probabil că Idris trebuie să se pregătească pentru un nou mesaj, fiindcă apariţia lor pe un iaht de lux în largul coastei Spaniei nu prea o flatează pe tânăra Sabbi, care la doar 29 de ani pare că are cel puţin vârsta iubitului ei, Idris. Asta dacă ne concentrăm pe posteriorul şi coapsele acoperite de celulită. Formele ei voluptuoase sunt de admirat, nimic de zis. Dar cu siguranţă Sabrinei nu i-ar strica un abonament la sală cu antrenor personal, pentru a se tonifia.

Interesant este, însă, că, prezentată pe Instagram, pe contul unei prietene, situaţia e cu totul altfel decât în realitate: posteriorul şi picioarele Sabrinei au fost prelucrate pentru a arăta mult mai bine. Probabil că aşa o vede, de fapt, şi Idris în realitate. Şi, până la urmă, important este că cei doi se iubesc şi că Idris o place pe Sabrina exact aşa cum este şi se simte fericit alături de ea.

Instagramul ne prezintă o situaţie fericită..

Foto: Daily Mail

Mai multe