FOTO Actriţe faimoase, "sosiile" lui Marilyn Monroe

15 octombrie 2014   News

Ah, Marilyn Monroe! Adorată de unii, criticată de alţii, însă neegalată de nicio altă celebritate feminină în materie de sex appeal, din momentul dispariţiei ei din această lume, în fatidica zi de 5 august 1962. „Hollywoodul este un locul în care ţi se dau 50 de dolari pentru un sărut

Ah, Marilyn Monroe! Adorată de unii, criticată de alţii, însă neegalată de nicio altă celebritate feminină în materie de sex appeal, din momentul dispariţiei ei din această lume, în fatidica zi de 5 august 1962.

„Hollywoodul este un locul în care ţi se dau 50 de dolari pentru un sărut şi 50 de cenţi pentru sufletul tău“, spunea odată iconul absolut al cinematografiei mondiale. Şi poate că această paritate sărut-suflet a rămas valabilă chiar şi în zilele noastre, cine ştie! Ce ştim sigur este că Hollywoodul este mult mai sărac de când steaua lui Marilyn a apus, în urma sinuciderii ei, privite chiar şi astăzi cu suspiciune, dar încercările unor mare vedete de a o readuce în atenţie, jucând rolul ei sau copiindu-i look-ul, ne mai alină puţin dorul de legende de demult.

Vă propunem un album cu cele mai reuşite fotografii àla Marilyn, în care „sosiile“sunt nume mari ale filmului sau ale muzicii.

Citeşte şi Noi teorii explozive: Cine-a omorât-o pe Marilyn Monroe?

Charlize Theron (foto stânga)

Click pe următoarea!

Christina Aguilera

Angelina Jolie

Scarlett Johansson

Gwen Stefani

Michelle Williams

Mai multe