FOTO Adele, mai slabă şi mai frumoasă ca niciodată! Artista, la o petrecere privată de după Oscaruri

28 aprilie 2021   News

După luni întregi în care n-am mai văzut-o nicăieri, Adele apare la un after-party, pe 26 aprilie, după Oscaruri, pentru a sărbători cu actorul britanic Daniel Kalluya victoria lui răsunătoare.

Discretă cu viaţa ei privată, cântăreaţa britanică nu postează imagini cu ea luni întregi, pe social media, şi de-abia dacă mai ştim cum arată în toată această perioadă, în care şi-a luat o pauză profesională şi n-are apariţii oficiale în presă. Însă, am avut surpriza vieţii noastre după Oscarurile de anul acesta, când Adele a apărut pe conturile altora de Instagram dansând şi făcând pe DJ-ul la o petrecere privată.

La after-party-ul din Los Angeles a apărut şi Drake pentru a sărbători câştigarea premiului Oscar, de către Daniel Kaluuya, la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar. Iar Adele a făcut senzaţie cu silueta ei tot mai subţirică şi cu ţinuta neon purtată.

Cântăreaţa râde şi dansează pe o melodie pusă chiar de ea la party şi arată minunat în haina de un galben neon, de 2.450 de dolari, de la LaPointe. „Adele n-a arătat niciodată mai bine de-atât!”, a comentat un fan cele câteva fotografii care au apărut pe Twitter sau Instagram.

“Sunt DJ! Gata, începe melodia!”, anunţă vedeta în timp ce e filmată de un participant la party, iar imaginile cu ea arătând senzaţional au făcut înconjurul lumii pe internet.

Foto - Profimedia, Instagram, Twitter

Mai multe