FOTO Amal Clooney, numai piele şi os!

12 mai 2015   News

Fiecare apariţie de-a soţiei lui George Clooney conturează din ce în ce mai mult ideea că Amal Clooney ar avea probleme severe de sănătate. Silueta mult prea fragilă a celebrei avocate stârneşte adevărate controverse

Fiecare apariţie de-a soţiei lui George Clooney conturează din ce în ce mai mult ideea că Amal Clooney ar avea probleme severe de sănătate. Silueta mult prea fragilă a celebrei avocate stârneşte adevărate controverse în mediul virtual, şi nu numai.

Amal Alamuddin şi-a făcut apariţia la braţul soţului său, celebrul actor George Clooney, la premiera producţiei Disney ”Tomorrowland”, care a avut loc în weekend.

Amal a captat toate privirile din jur şi nu prin ţinuta sa, ci prin silueta sa mult prea slăbită. Dacă până acum, se credea că agenda încărcată a avocatei îi dă bătăi de cap şi o face să aibă un program de alimentaţie dezorganizat, cele mai recente fotografii dezvăluie o problemă mult mai gravă.

Se speculează că presiunea vieţii la Hollywood şi cariera sa mult prea solicitantă, care o poartă acum peste tot în lume, şi-au pus amprenta destul de dur asupra lui Amal Clooney.

Sursa foto: Getty Images / Hepta

Mai multe