FOTO Antonia şi Alex Velea l-au cununat pe Boier Bibescu

27 aprilie 2015   News

În ciuda faptului că au circulat tot felul de zvonuri contradictorii, cei doi artişti le-au fost alături, ca părinţi spirituali, lui Răzvan Marian Bătrînu, alias Boier Bibescu, şi Alinei Vladu.

În ciuda faptului că au circulat tot felul de zvonuri contradictorii, cei doi artişti le-au fost alături, ca părinţi spirituali, lui Răzvan Marian Bătrînu, alias Boier Bibescu, şi Alinei Vladu.

Boier Bibescu s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii lui, Alina Vladu, şi se pregăteşte pentru venirea pe lume a primului său copil, un băieţel ce va purta numele celebrului său naş: Alex. Alina este însărcinată în luna a şasea şi a mers la cununia civilă într-o ţinută specială, cum îi stă bine unei femei însărcinate.

La Starea Civilă a Sectorului 4, Antonia şi Alex Velea le-au fost martori, şi, deşi la biserică s-a spus că nu i-au putut cununa şi că au fost înlocuiţi de Stela Anita şi Andrei Chermeleu, foşti concurenţi la „Vocea României“, Boier Bibescu a infirmat totul pe pagina lui de socializare.

„Poate unii sunt obişnuiti cu speculaţiile, dar Alex şi Antonia chiar sunt naşii nostri“, a scris Boier Bibescu pe contul său de Facebook. Să înţelegem că Antonia şi Alex Velea au făcut logodna în secret? Căci numai aşa ar fi putut să-i conducă la altar pe finii lor.

În tot cazul, şi Alex a confirmat, printr-o postare pe contul său: „Azi e doar despre ei! Îi iubim cel mai mult!!! Mândri că suntem naşii lui Răzvan şi ai Alinei! Casă de piatră, frumoşilor! Să aveţti parte de toată fericirea din lume!!!“, a scris Velea pe pagina lui de socializare.

Boier Bibescu i-a aavut alături în ziua căsătoriei sale pe cei mai buni prieteni: Smiley, Don Baxter, Simona Nae, dar şi mulţi alţi artişti pentru care a realizat piese muzicale.

Cu doar două zile înainte de nuntă, artistul şi-a lansat cea mai nouă producţie, piesa “OK”, cu un videoclip în care apar mulţi dintre prietenii lui artişti.

Foto: Facebook

Mai multe