FOTO Aşa arată soţia unui celebru actor la o săptămână după naştere!

26 iunie 2015   News

În ultima vreme, se pune presiune pe cât de repede poţi să-ţi revii după o naştere. Cât de repede poţi scăpa de kilogramele în plus, acumulate pe timpul sarcinii, pe cât de spectaculoasă este revenirea la silueta de dinaintea naşterii.

În ultima vreme, se pune presiune pe cât de repede poţi să-ţi revii după o naştere. Cât de repede poţi scăpa de kilogramele în plus, acumulate pe timpul sarcinii, pe cât de spectaculoasă este revenirea la silueta de dinaintea naşterii. În acest context, Hilaria, soţia actorului Alec Baldwin, a decis să le arate tuturor cât îi ia, practic, unei femei normale să revină la silueta iniţială.

În vârstă de 30 de ani, Hilaria a postat aproape în fiecare zi de când a născut câte o fotografie cu burtica sa, demonstrând că este perfect normal să ai burtă după ce naşti, dar şi faptul că ea se diminuează pe zi ce trece, dacă ai grijă ce mănânci. Iar fanii nu s-au scandalizat deloc, ba dimpotrivă. Ei au fost încântaţi că Hilaria a făcut acest lucru şi că nu şi-a editat pozele, aşa cum o fac multe alte vedete.

Cât despre venirea pe lume a micuţului Rafael, Hilaria a spus că deja a împlinit o săptămână şi că este perfect sănătos. Iar Carmen, fiica sa, şi-a intrat perfect în drepturile de soră mai mare.

Sursa foto: Instagram

Mai multe