FOTO Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au logodit!

28 februarie 2014   News

O veste pe care am anticipat-o de mult timp, însă care acum a devenit oficială, este că frumoasa actriţă din Black Swan a fost cerută, în sfârşit, de soţie! Asta pentru că Mila colindă Hollywoodul cu un inel opulent cu

O veste pe care am anticipat-o de mult timp, însă care acum a devenit oficială, este că frumoasa actriţă din Black Swan a fost cerută, în sfârşit, de soţie! Asta pentru că Mila colindă Hollywoodul cu un inel opulent cu diamant masiv pe care-l poartă pe inelarul de la mâna stângă.

Starul de comedie de 36 de ani a făcut marele pas, după aproape doi ani de relaţie cu Mila, ne confirmă o sursă citată de publicaţia Us Weekly, după ce paparazzi au surprins-o pe brunetă alături de mama ei, la cumpărături în Los Angeles, purtând vizibilul inel de logodnă. Mai mult, şi cei de la E! News susţin că perechea “e cu siguranţă logodită”!

Ashton şi Mila au fost colegi în adolescenţă, pe când jucau în serialul de comedie That ’70s Show. Actorul a fost însurat cu Demi Moore, de care s-a chinuit să divorţeze de mai bine de un an, anul trecut reuşind s-o convingă pe aceasta să semneze actele în noiembrie. Între timp, s-a îndrăgostit nebuneşte de bruneta de 30 de ani. Acum, cale liberă pentru proaspăt logodiţi!

FOTO captură DailyMail, Twitter

Mai multe