FOTO Au fost odată... sexy

19 februarie 2014   News

Timpul nu iartă pe nimeni şi nici nu se întoarce înapoi. Nici starurile de odinioară nu au fost trecute cu vederea. Să ne amintim cum arătau în vremurile de glorie. Iată cum arată Ryan O’Neal, vedeta din Love Story, după

Timpul nu iartă pe nimeni şi nici nu se întoarce înapoi. Nici starurile de odinioară nu au fost trecute cu vederea. Să ne amintim cum arătau în vremurile de glorie.

În filmul care a propulsat-o în 1988, Working Girl, Melanie Griffith era foarte sexy. Acum, pe chipul său sunt deja evidente urmele alcoolului, antidepresivelor şi intervenţiilor estetice.

Iată cum arată Ryan O’Neal, vedeta din Love Story, după 44 de ani de la filmările celebrei pelicule. Starul de 72 de ani a suferit o adevărată dramă când marea lui iubire, Farrah Fawcett, a murit.

Simbolul pop al anilor ’80, Lisa Stansfield, afişează acum look-ul celor 47 de ani. Se pare că nu-i mai place tunsoarea pixie.

Au alcătuit unul dintre cele mai sexy cupluri pe platourile de filmare. 9 săptămâni şi jumătate a fost foarte controversat la vremea lui. Kim Basinger (60) şi Mickey Rourke (61) au devenit celebri peste noapte.

Foto: guliver/getty images/splash news, www.cinemagia.ro, hepta

Mai multe