FOTO Au vrut să fie sexy, dar au căzut în penibil!

24 martie 2015   News

Decolteuri, crăpături adânci şi transparenţă – sunt toate ingredientele de care orice ţinută are nevoie pentru a fi catalogată drept una vulgară. Însă, se pare că vedetele sunt singurele care n-au realizat că purtând o astfel de ţinută cad în dizgraţie

Decolteuri, crăpături adânci şi transparenţă – sunt toate ingredientele de care orice ţinută are nevoie pentru a fi catalogată drept una vulgară. Însă, se pare că vedetele sunt singurele care n-au realizat că purtând o astfel de ţinută cad în dizgraţie. Iată până unde au mers celebrităţile pentru a ţine primele pagini ale ziarelor!

Începem cu rebela Miley Cyrus care găseşte de fiecare dată ocazia potrivită pentru a ne surprinde... neplăcut! Drept mărturie stă şi această apariţie de-a cântăreţei, în rochia semnată Tom Ford, care a lăsat prea multă piele la vedere!

Click pe următoarea!

Nici BadGirl Riri nu stă mai bine la acest capitol. Când o vedem îmbrăcată cu hanorace şi pantaloni de trenning şi când apare aşa. Ce mai e de spus? Cu Riri niciodată nu se ştie!

Cine s-ar fi aşteptat ca o actriţă de talia Umei Thurman să apară îmbrăcată aşa la un eveniment fashion? Ei bine, nu mai e nimic de spus, căci fotografiile stau drept mărturie. Actriţa a purtat această rochie Valentino la Swarovski Fashion Rocks, la Londra, în 2007.

Şi Mila Jovovich a avut o ţinută controversată la un show fashion. Prezentă la Paris Fashion Week, Mila Jovovich a purtat o rochie Versace, foarte scurtă şi decupată în părţi. Şi deşi intenţia a fost de a avea o apariţie sexy, efectul a fost exact opusul intenţiei. Rochia i-a aplatizat sânii, iar aspectul actriţei era oricum, dar numai sexy nu.

O apariţie vulgară a avut şi actriţa de origine chineză Bai Ling, care a păşit în noiembrie, anul trecut, pe covorul roşu într-o astfel de ţinută. Nu că Bai Ling s-ar îmbrăca bine de fel, însă era prea dificil de trecut cu vederea acest outfit.

Şi lui Amber Rose îi place să şocheze. Starleta şi-a făcut apariţia în 2010, la prezentarea de modă Cerruti Man din Paris, mai mult goală decât îmbrăcată.

Sursă foto: Getty Images / Hepta

Mai multe