FOTO Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, s-a căsătorit!

25 septembrie 2015   News

Israelianca Bar Refaeli  a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, în cea mai fericită zi a vieţii sale. Poate că visa ca mirele să-I fie faimosul actor de 40 de ani  cu care a avut o relaţie de aproape 6 ani, însă iubirea vieţii ei s-a dovedit a fi cel care a venit după Leo DiCaprio: Adi Ezra, tot de origine israeliană.

Supermodelul de 30 de ani s-a căsătorit ieri cu Ezra, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti în care au fost invitate 300 de persoane din rândul familiei şi-al prietenilor, într-o locaţie superbă: Carmel Forest Spa Resort, aproape de Haifa, în Israel. Superba mireasă a purtat o rochie semnată de casa de modă Chloe, în timp ce păşea spre altar pe muzica interpretată de cântăreţul israelian Shlomi Shabbat. “Ceremonia a fost magică, plină de oamenii dragi şi apropiaţi, cât şi de câteva modele celebre şi nume notabile”, a dezvăluit o sursă. “Locaţia e impresionantă, Bar a fost foarte fericită!”.

Miercuri, fosta lui DiCaprio s-a bucurat de o petrecere a burlăciţelor plină de distracţie, între fete, bucurându-se de un décor idilic, cu coroniţe de flori, aranjamente florale şi o piscină în care Bar s-a aruncat cu tot cu voal!

Bar Refaeli şi Adi Ezra au avut, totuşi, o rugăminte pentru şefii aviaţiei locale, cerând ca spaţiul aerian să fie închis pe timpul ceremoniei nupţiale. Însă cu câteva zile înainte de nuntă, ministrul transporturilor a anulat decizia. “Cerurile aparţin spaţiului public şi nu pot fi folosite exclusiv din motive comerciale pentru oameni celebri”, a spus Yisrael Katz într-o cerere trimisă Autorităţii Aviaţiei Civile Israeliene. Bineînţeles, paparazzii au făcut tot ce e posibil pentru a surprinde fotografii cu nunta supermodelului, asta incluzând un elicopter, un balon cu aer cald şi câteva drone.

Este a doua nuntă pentru Bar Refaeli, care a mai fost căsătorită cu Arik Weinstein. Între timp, Leonardo DiCaprio nu a fost căsătorit vreodată şi nici nu pare că are de gând.

Mai multe