FOTO Brad Pitt, cu manichiură curcubeu! Ce se întâmplă cu actorul?

5 ianuarie 2015   News

La 50 de ani, putem spune că actorul ne-a lăsat cu gura căscată, intrigându-ne la apariţiile pe covorul roşu cu o manichiură... atipică. Dacă pe 15 decembrie Brad a apărut cu unghiile mici lăcuite cu albastru, fără nicio explicaţie plauzibilă, şi pe 3 ianuarie a apărut cu toate unghiile

La 50 de ani, putem spune că actorul ne-a lăsat cu gura căscată, intrigându-ne la apariţiile pe covorul roşu cu o manichiură... atipică. Dacă pe 15 decembrie Brad a apărut cu unghiile mici lăcuite cu albastru, fără nicio explicaţie plauzibilă, şi pe 3 ianuarie a apărut cu toate unghiile făcute: o manichiură deloc discretă, ci în culorile curcubeului.

Brad Pitt a apărut cu unghiile colorate la Festivalul Internaţional de Film Palm Springs, când a urcat pe scenă lăsând la vedere ciudata manichiură. Asta la o lună de când a apărut la premiera filmului „Unbroken”, realizat de soţia sa, Angelina Jolie, cu o singură unghie lăcuită cu albastru.

Am spune că poate copiii săi mai mici s-au jucat prea mult cu lucrurile mamei lor şi că Brad, în grabă, a decis să arate tuturor opera de artă a acestora. Totuşi, am fi meritat o explicaţie pentru gestul său bizar, ca să nu oscilăm între ideea că e un gest de afecţiune pentru copiii săi, că a luat-o puţin razna, că se află într-o criză existenţială sau că manichiura curcubeu e un simbol al vreunei acţiuni umanitare.

Mai multe