FOTO Brad Pitt, interesat de-o femeie de culoare, cu peste 20 de ani mai tânără. „Au flirtat în culise, la Oscaruri, şi şi-au schimbat numerele de telefon”

30 mai 2021   News

Veştile bune se ţin lanţ în viaţa marelui actor! După ce a câştigat, la tribunal, custodia comună a celor şase copii pe care-i are cu Agelina Jolie, Brad pare că-şi revine şi din punct de vedere amoros. Au ieşit acum la iveală informaţii interesante despre flirtul care a avut loc în culisele ceremoniei decernării Oscarurilor între Pitt şi o domnişorică cu mai bine de 20 de ani mai tânără decât el.

The Mirror a publicat un articol, pe 20 mai, despre o nouă relaţie care s-ar putea înfiripa între Brad Pitt şi o cântăreaţă şi actriţă de culoare. Cine este ea? Andra Day. Cei doi au fost surprinşi flirtând în backstage, la Oscaruri, în aprilie, şi de-atunci actorul nu şi-a pierdut interesul în duduia cu pricina. Dimpotrivă.

„Brad s-a tot gândit la Andra în ultima vreme”, divulgă o sursă pentru tabloidul mai sus menţionat. Pitt a observat-o pe tânăra de 36 de ani la ceremonia restrânsă a Oscarurilor, petrecută la Union Station din Los Angeles, unde cei doi s-ar fi apropiat unul de altul şi au flirtat puţin, fără să fie surprinşi de camerele de filmat prezente la eveniment.

Interes profesional sau romantic?

„Au flirtat unul cu altul şi şi-au schimbat chiar numerele de telefon”, a continuat sursa din anturajul hollywoodian. „Deocamdată nu se ştie dacă interesul actorului de 57 de ani în Andra Day e strict profesional sau are o tentă romantică, însă unul dintre prietenii lui Brad s-a pronunţat cu privire la ei spunând ce cuplul frumos ar face împreună.”

Andra Day a devenit oarecum cunoscută în 2015, cu albumul R&B Cheers To The Fall, însă notorietatea ei a crescut pe măsură ce-a apărut mai mult pe marele ecran. A avut roluri mărunte în Marshall şi Cars 3 (ambele din 2017), iar cel mai important rol al ei este cel din The United States Vs. Billie Holiday, pentru care a primit un Glob de Aur şi a fost nominalizată la Oscar.

Foto - Profimedia

Mai multe