FOTO Brad Pitt într-un nou shooting sexy

22 mai 2013   News

Într-un interviu pentru ediţia americană a revistei „Esquire“, Brad Pitt a urmat tonul dezvăluirilor năucitoare dat de jumătatea lui, Angelina Jolie, mărturisind că şi-a distrus viaţa din cauza drogurilor, dar numai în timpul mariajului

Într-un interviu pentru ediţia americană a revistei „Esquire“, Brad Pitt a urmat tonul dezvăluirilor năucitoare dat de jumătatea lui, Angelina Jolie, mărturisind că şi-a distrus viaţa din cauza drogurilor, dar numai în timpul mariajului cu Jennifer Aniston.

Ba mai mult, Brad a declarat că, înainte s-o întâlnească pe Angelina Jolie, pe platourile filmului Mr. and Mrs. Smith, în 2004, simţea că viaţa sa nu prea mai are niciun sens.

„Pentru o lungă perioadă de timp, mi-am făcut prea mult rău. Din cauza drogurilor. Eram un fel de pierde-vară. Un tip care se simţea gol şi voia să vadă lucruri noi, voia să fie inspirat. Am petrecut ani de zile bătându-mi joc de mine. Asta se întâmpla acum mai bine de 10 ani.“

"Am foarte puţini prieteni. Am o mână de prieteni şi am familia alături şi nu am trecut niciodată printr-o perioadă mai fericită", a conchis Brad.

Foto: Esquire Magazine

Mai multe