FOTO Britney Spears s-a pozat cu noul iubit!

10 noiembrie 2014   News

La doar două luni de când a anunţat despărţirea de Dave Lucado, care ar fi înşelat-o, vedeta pop de 32 de ani a trecut la altă cucerire. Noua relaţie a lui Britney a fost anunţată printr-un selfie postat de aceasta, alături de Charlie Ebersol, cu simbolul inimii

La doar două luni de când a anunţat despărţirea de Dave Lucado, care ar fi înşelat-o, vedeta pop de 32 de ani a trecut la altă cucerire. Noua relaţie a lui Britney a fost anunţată printr-un selfie postat de aceasta, alături de Charlie Ebersol, cu simbolul inimii la comentariul pozei.

Îndrăgostiţii par fericiţi în ipostaza lor intimă, speculându-se că cei doi chiar formează un cuplu oficial. Mai ales că şi acest Charlie Ebersol, scriitor şi regizor de profesie, a preluat fotografia cu Britney şi a scris "fericire" la comentariu...

Cântăreaţa nu este deloc afectată după încheierea relaţiei cu fostul iubit, David (foto jos), cu care a fost împreună aproape un an şi jumătate. Să ne bucurăm pentru noua cucerire, care pare să îi fi adus zâmbetul pe buze artistei?

Chiar recent, Brit a fost luată la întrebări de jurnaliştii emisiunii Extra, în privinţa acestei noi cuplări, iar ea a confirmat, spunând că încă "este ceva nou" în viaţa sa.

"E un băiat foarte dulce şi amândurora le place să se cunoască atât de bine. Amândoi sunt foarte fericiţi, se distrează. E doar începutul, aşa că nu se ştie dacă va deveni ceva serios, momentan se distrează de minune", a declarat o sursă citată de show-ul străin despre noul cuplu care s-a format doar de câteva săptămâni. Va avea el şanse mai bune decât fostul la inima lui Britney Spears?

FOTO WENN

Mai multe