FOTO Carmen Iohannis, o nouă apariţie publică

21 septembrie 2015   News

Săptămâna trecută s-a întors la catedră, dar nu-şi neglijează nici îndatoririle oficiale. Iat-o la un eveniment din lumea tenisului.

Chiar dacă acum este Prima Doamnă a României, soţia lui Klaus Iohannis n-a putut sta departe de şcoala la care a predat atâţia ani. Aşa că şi-a îmbrăţişat elevii şi a declarat deschis noul an şcolar.

În weekend, profesoara Carmen Iohannis a revenit, însă, la atribuţiile oficiale şi a participat la Kids Day, în deschiderea Sibiu Open.

Iubitoare a sportului alb, Carmen Iohannis nu putea refuza invitaţia celor de la Tenis Club Pamira de-a participa la turneul juniorilor, pe care i-a premiat la final.

„Mi-aş dori ca mulţi copii să înceapă cu tenisul sau cu orice alt sport. Sportul este foarte important pentru toată lumea şi ar trebui să se scrie cu litere de tipar în inimile noastre, pentru că ne aduce bucurie şi ne face să ne simţim bine“, a declarat presei Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui a recunoscut că, deşi se antrenează şi ea de ceva timp, încă nu a ajuns la un nivel avansat.

„Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi, în sport nu contează să câştigi, ci să participi“, a mai spus Carmen Iohannis.

Întrebată ce părere are despre Simona Halep, al cărei succes a atras în ultimii doi ani tot mai mulţi copii către tenis, Carmen Iohannis a declarat: „Este un model, suntem mândri de ea şi ne dorim să avem cât mai multe Simone în lumea tenisului, iar acest turneu să aducă tenisul în prim-plan şi cât mai mulţi copii spre tenis“.

Carmen Iohannis a mărturisit că se uită la meciurile Simonei Halep ori de câte ori are ocazia, singură sau împreună cu soţul şi că o încurajează pe sportivă.

Foto: Cătălina Drăghici/turnulsfatului.ro, România TV

Mai multe