FOTO Case de dive: cum arată casele lui Jennifer Lopez şi-a lui Jennifer Lawrence!

24 octombrie 2014   News

Avem două dive, una a muzicii, una a filmului. Prima are dublul vârstei celeilalte şi poate de aceea şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de 22 milioane $ pentru un apartament ultramodern şi complex, care permite seri de neuitat în curtea cu vedere spre parcul Madison Square. A doua vedetă a preferat o casă ce-aduce aminte de Hamptons, într-un colţ de rai, pentru mai mult de 7 mil. $. Care pare o alegere mai luxoasă?

Avem două dive, una a muzicii, una a filmului. Prima are dublul vârstei celeilalte şi poate de aceea şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de 22 milioane $ pentru un apartament ultramodern şi complex, care permite seri de neuitat în curtea cu vedere spre parcul Madison Square. A doua vedetă a preferat o casă ce-aduce aminte de Hamptons, într-un colţ de rai, pentru mai mult de 7 mil. $. Care vă place mai mult?

De curând, voluptuoasa cântăreaţă de 45 de ani s-a răsfăţat cu un apartament incredibil de 580 mp, proaspăt cumpărat cu 22 de milioane de dolari (!) în New York, avându-i ca vecini pe Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american, şi pilotul de NASCAR, Jeff Gordon.

Marele penthouse ale lui J.Lo se află într-o clădire construită înainte de război, include 4 dormitoare şi şase toalete. Iar panorama foarte largă a Parcului Madison Square o va relaxa cu siguranţă pe vedetă! Desigur, apartametul nou achiziţionat dispune şi de sistem de cinema modern, o sala de fitness privată, lifturi şi un teren privat spectaculos de 300 mp, unde poate juca golf.

Pe de altă parte, mult-mai-tânăra vedetă din “Jocurile foamei”, Jen Lawrence, a avut curajul să cumpere cu mai bine de 7 milioane de dolari o casă splendidă de burlăciţă, care seamănă cu un colţ de rai.

Întinsă pe 520 mp, proprietatea din Los Angeles dispune de sala de gimnastică proprie, o bucătărie completă, cinci dormitoare şi o curte cu piscină şi un lac plin cu peşti koi. Şi v-am spus că aici a stat şi Jessica Simpson la un moment dat?

SURSA FOTO RICHARD CAPLAN/DOUGLAS ELLIMAN REAL ESTATE, TRULIA.COM

Mai multe