FOTO Cât de mult s-a îngrăşat iar Kelly Osbourne?

2 aprilie 2014   News

Acum 4 luni, s-a despărţit oficial de logodnicul său. Problema este că o dezamăgire în dragoste nu trece aşa uşor pentru fiica rockerului Ozzy Osbourne, căci Kelly a luat în greutate aproape

Acum 4 luni, s-a despărţit oficial de logodnicul său. Problema este că o dezamăgire în dragoste nu trece aşa uşor pentru fiica rockerului Ozzy Osbourne, căci Kelly a luat în greutate aproape 9 kilograme de atunci! Şi asta se vede, lucru care a convins-o să intre la un program de slăbit.

Sursele revistei “Now Magazine” susţin că vedeta de 29 de ani refuză să urmeze o dietă, preferând o detoxifiere în schimb. Din fericire, va urma şi ore de yoga şi Pilates şi a angajat un antrenor personal care să o ajute să slăbească, 5 zile pe săptămână. Ar fi şi păcat să nu reuşească, de vreme ce acum 4 luni arăta incredibil, după lungi eforturi. Silueta ei din trecut se datorase şi fostului ei logodnic, Matthew Mosshart.

“Am pierdut ultimele 7 kilograme de când l-am întâlnit pe Matthew. El găteşte pentru mine. e vegetarian, aşa că se asigură că mănânc sănătos”, spunea jurata emisiunii “Fashion Police”.

FOTO WENN

Aici, pe 29 martie 2014, iar în stânga, fotografie din septembrie 2013

Mai multe