FOTO Cătălin Bordea s-a însurat ieri

23 mai 2014   News

Actorul de stand-up comedy şi partenerul de platou al lui Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos“ a spus „Adio“ burlăciei ieri, când s-a căsătorit civil cu iubita sa, Livia Eftimie.

Actorul de stand-up comedy şi partenerul de platou al lui Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos“ a spus „Adio“ burlăciei ieri, când s-a căsătorit civil cu iubita sa, Livia Eftimie.

Cătălin Bordea, pe care mai toţi îl vedeau drept un burlac convins, a spus „DA“, ieri, în faţa ofiţerului stării civile, de la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti, după ce i-a dat unele emoţii Liviei, sosind cu un sfert de oră mai târziu decât ora stabilită.

Mireasa a purtat o rochiţă scurtă, albă, şi a avut un buchet cu bujori.

Carismaticul co-prezentator al emisiunii „Un show păcătos“ a vorbit despre senzaţiile pe care le-a trăit ăn faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

„Am repetat acasă, în oglindă, momentul în care trebuie să zic da în faţa ofiţerului de stare civilă. Emoţia m-a cuprins exact în momentul în care trebuia să intru acolo. Aveam atât de multe emoţii că tot ceream apă“, a declarat Bordea pentru Antena Stars.

„Astăzi am spus cel mai hotărât şi frumos DA. M-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai bună şi frumoasă soţie din lume şi îi multumesc pentru asta. Într-o viaţă anterioară, ori am salvat vreun căţel, ori am surescitat mulţi bătrânei, ori am dat mult de băut. Cert e că am făcut eu ceva bun. De astăzi voi spune: „soţia mea A HOTĂRÂT de comun acord ca...“, a scris el mândru şi pe contul său de Facebook.

În urmă cu aproximativ opt luni, Cătălin Bordea i-a pregătit o surpriză inedită iubitei sale, Livia, chiar de ziua ei. Acesta a cerut-o în căsătorie în cel mai neaşteptat mod, unul de neuitat. După o masă romantică pe malul unui lac, a invitat-o la un salt cu paraşuta, moment în care a întrebat-o fără ezitare: „Vrei să fii soţia mea?“ La fel de hotărâtă a răspuns şi Livia: „DA“.

Foto: pagina personală

Mai multe