FOTO Ce cadou neobişnuit i-a făcut 50 Cent fiului său de 2 ani?

2 septembrie 2014   News

Rapperul de 39 de ani îşi iubeşte foarte mult fiul, pe numele lui Sire. Şi, dat fiind că ieri a fost ziua de naştere a celui mic, care a împlinit 2 ani, s-a gândit să îi cumpere un Mercedes. Din fericire

Rapperul de 39 de ani îşi iubeşte foarte mult fiul, pe numele lui Sire. Şi, dat fiind că ieri a fost ziua de naştere a celui mic, care a împlinit 2 ani, s-a gândit să îi cumpere un Mercedes. Din fericire, nu unul real, ci în miniatură. Maşina-jucărie de lux l-a surprins pe băiat, mai ales că e copia fidelă a maşinii reale a lui 50 Cent!

Aşa tată, aşa fiu! “Haha, el mă face să par că mă sensibilizez”, a scris Curtis James Jackson pe Instagram, alături de Sire, pe care îl are cu iubita sa, Daphne Joy. Cam încruntat, ce-i drept, în fotografii, dar să spunem că-i seamănă tatălui său doar.

Rapperul i-a mai cumpărat şi un tort aniversar, pe care l-au avut la petrecerea-surpriză a fiului său. El mai are un fiu de 17 ani, Marquise, dar cu care nu mai vorbeşte din ianuarie 2013, după cum a povestit mama acestuia, Shaniqua Tompkins.

Mai multe