FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

10 martie 2014   News

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire în viaţa sa, urmărind numerele care îi guvernează viaţa popularului star de cinema de 33 de ani!

30 de milioane $

Este averea destul de mare pe care starul o deţine în urma câştigurilor din actorie, regie şi concertele cu trupa sa, Dead Man’s Bones, la care cântă sub aliasul simpatic de Baby Goose.

9 kilograme

Este greutatea pe care a trebuit să o câştige Ryan pentru a juca rolul romanticului Noah în filmul „The Notebook“, în care a jucat alături de o fostă iubită, Rachel McAdams.

22 de duble

Pentru filmul „The Place Beyond The Pines“, unde apare şi iubita sa actuală, Eva Mendez, chipeşul star a trebuit să filmeze atât de multe duble, pentru a realiza o singură cascadorie, pe motocicletă, în scena în care jefuieşte o bancă şi dă bir cu fugiţii.

17.000 de oameni

Atât de mulţi copii a reuşit Ryan să surclaseze, pentru a primi rolul său din „All-New Mickey Mouse Club“, în anul 1993.

6 ani

La această vârstă fragedă a început Ryan să cânte, alături de unchiul său, un artist imitator al lui Elvis, care anima ocazional nunţile, în spiritul rock'n'roll-ului.

49 de episoade

Atât a fost difuzat „Young Hercules“, serialul televizat în care a jucat carismaticul actor în tinereţile sale.

3 iubite faimoase

Ryan a avut relaţii romantice cu actriţe celebre cu care a şi jucat împreună: Sandra Bullock, Rachel McAdams şi Eva Mendes.

FOTO WENN, Google

Mai multe