FOTO Ce s-a întâmplat cu fiul Madonnei? Nu te aşteptai la schimbarea aceasta!

19 iunie 2015   News

Mama sa a demonstrat de-a lungul timpului că poate fi de-a dreptul cameleonică, aşa că nu e de mirare că fiul său, Rocco Ritchie, a optat pentru o aşa transformare fizică. A trecut un an de când l-am văzut ultima dată pe adolescentul Rocco

Mama sa a demonstrat de-a lungul timpului că poate fi de-a dreptul cameleonică, aşa că nu e de mirare că fiul său, Rocco Ritchie, a optat pentru o aşa transformare fizică.

A trecut un an de când l-am văzut ultima dată pe adolescentul Rocco pe un yaht alături de sora sa, Lourde Leon, şi de mama sa, bucurându-se de o vacanţă în sudul Franţei. Pe atunci, era un băieţel drăgălaş, amator de senzaţii tari.

Acum, look-ul fiului Madonnei este complet schimbat. Ieri, acesta a fost văzut alături de tatăl său, Guy Ritchie, şi de logodnica tatălui, Jacqui Ainsley, pe când părăsea un restaurant din New York. Purtând un outfit inspirat din anii `80, Rocco a fost greu de recunoscut, mai ales că adolescentul şi-a lăsat părul să crească, ceea ce i-a schimbat complet înfăţişarea.

Sursa foto: Wenn

Mai multe