FOTO Cele mai sexy vedete cu strungăreaţă

14 ianuarie 2015   News

Strungăreaţa e la modă. Şi cum să nu fie, când unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii sunt mândre purtătoare de gol între incisivi? Chiar dacă stomatologii consideră acest lucru un defect şi propun chiar corectarea

Strungăreaţa e la modă. Şi cum să nu fie, când unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii sunt mândre purtătoare de gol între incisivi?

Chiar dacă stomatologii consideră acest lucru un defect şi propun chiar corectarea lui, noi aproape că le-am cere să ne depărteze incisivii, ca să arătăm la fel de seducător ca ele.

Dacă e să luăm lumea modei la puricat, aproape că n-am avea spaţiu pentru a trece în revistă toate făpturile superbe cu strungăreaţă. Totul a pornit de la ea, femeia perfectă, Brigitte Bardot, pe care micul defect al danturii o făcea şi mai sexy, şi a continuat cu actriţa şi cântăreaţa britanică Jane Birkin, iconul anilor ’60 şi femeia care a dat numele celei mai scumpe genţi din lume.

Nu mai vorbim de Vanessa Paradis, a cărei strungăreaţă e aproape la fel de faimoasă ca atrăgătoarea franţuzoaică, sau de Anna Paquin, una dintre puţinele actriţe de la Hollywood care au refuzat să-şi corecteze... defectul.

Vezi aici mai multe vedete cu strungăreaţă!

Mai multe