FOTO Celia – portrete de familie

15 iulie 2014   News

La şapte săptămâni după ce a adus pe lume un băieţel, cântăreaţa se simte o femeie împlinită. Iată ce fotografii de familie a realizat cu soţul şi cu micuţul său, în amintirea acestor momente tandre.

La şapte săptămâni după ce a adus pe lume un băieţel, cântăreaţa e nespus de fericită şi se simte o femeie împlinită. Iată ce fotografii de familie a realizat cu soţul şi cu micuţul său, în amintirea acestor momente tandre.

De departe, din însorita Australie, unde îşi creşte liniştită copilul, Celia a postat pe contul ei de socializare câteva instantanee candide, însoţite de gânduri despre bebeluşul ei.

„Copilul meu, cel care m-a învăţat ce e iubirea părintească! Când îmi spunea mama nu înţelegeam. Iubiţi-vă şi respectaţi-vă părinţii, în sufletul lor voi sunteţi TOTUL. Nu degeaba sunt atât de disperaţi să vă protejeze, înţelegeţi-le îngrijorarea şi nu-i supăraţi! Cândva veţi înţelege ce era în sufletul lor... când veţi avea şi voi copiii voştri ! Şi ar fi păcat ca atunci să fie prea târziu...“, a scris Celia pe Facebook, referindu-se şi la moartea prematură a tatălui său.

Foto: pagina personală

Mai multe