FOTO Chris Brown, după gratii

18 martie 2014   News

Rapperul nu a reuşit să stea cuminte în centrul de reabilitate la care a fost trimis de judecător, după ce a fost acuzat pentru o altercaţie violentă, anul trecut. Ca urmare, Chris a încălcat 3 reguli ale centrului, iar acum este

Rapperul nu a reuşit să stea cuminte în centrul de reabilitate la care a fost trimis de judecător, după ce a fost acuzat pentru o altercaţie violentă, anul trecut. Ca urmare, Chris a încălcat 3 reguli ale centrului, iar acum este închis după gratii pentru încă 30 de zile.

Artistul de 24 de ani nu a respectat regulile centrului de tratament la care a fost condamnat anul trecut, pentru managementul furiei, abuz de substanţe şi probleme legate de tulburarea bipolare de care ar suferi. El a refuzat să facă un test antidrog, a atins cotul unui client de sex feminin şi i-a speriat pe oficialii centrului, după ce ar fi declarat că“se pricepe la folosirea armelor şi-a cuţitelor”.

Deşi avocatul său, Mark Geragos, a clarificat că, de fapt, clientul său a spus altceva, şi anume: “Voi ruga puterea divină să-mi alunge toate problemele”, solicitând plasarea acestuia într-un alt program de reabilitare, judecătorul care i-a audiat a refuzat şi-a decis ca procesul să aibă loc pe 17 aprilie. Până atunci, Chris Brown va purta costumul portocaliu.

FOTO REUTERS

Mai multe