FOTO Christina Aguilera, cu sânii goi pe Instagram! Citeşte explicaţia gestului său!

14 august 2015   News

Şi pentru că se simte încrezătoare şi este mulţumită de aspectul său fizic, Christina a renunţat şi al inhibiţii şi s-a pozat topless, în oglindă. Uimitor este faptul că aceasta a urcat mai apoi fotografia respectivă pe reţelele de socializare, pentru a fi accesibilă şi pentru fanii internauţi.

Drept descriere, Christina a postat un mesaj adresat fanilor săi, menit să explice gestul său: Am simţit că este timpul să împărtăşesc ceva personal cu voi. Acesta este doar începutul”, a scris artista în dreptul imaginii. Fotografia vine şi după valul de zvonuri care s-a ivit în ultima vreme, privind silueta sa, unii fani acuzând-o pe aceasta că-şi retuşează fotografiile, şi chiar că decide ce cadre, convenabile pentru ea, sunt difuzate din show-ul muzical, în cadrul căruia este jurat.

După cum era de aşteptat, opinia publica s-a împărţit în două tabere. Unii au blamat atitudinea cântăreţei, în vârstă de 34 de ani, iar alţii s-au arătat încântaţi de curajul artistei de a se arăta aşa cum este, fără atingerea vreunui program de editat fotografii.

Mai multe