FOTO Christina Ricci va deveni mamă

26 mai 2014   News

Actriţa Christina Ricci, care este căsătorită cu cameramanul James Heerdegen, este însărcinată cu primul ei copil, a confirmat un purtător de cuvânt al artistei. Vedeta americană a fost zărită pentru prima dată în această postură

Actriţa Christina Ricci, care este căsătorită cu cameramanul James Heerdegen, este însărcinată cu primul ei copil, a confirmat un purtător de cuvânt al artistei.

Vedeta americană a fost zărită pentru prima dată în această postură, vinerea trecută, când aceasta a afişat o burtică destul de rotunjoară, la ieşirea din aeroportul din Los Angeles. Ricci a purtat o cămaşă largă, de gravidă, strânsă sub sâni cu o curea, lucru care a evidenţiat şi mai mult sarcina destul de avansată a vedetei.

Actriţa în vârstă de 34 de ani s-a căsătorit cu James Heerdegen pe 26 octombrie 2013, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată la New York.

Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", soţul ei fiind pe atunci asistent de regie. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

ICYMI: Christina Ricci is pregnant -- see her baby bump! http://t.co/dY4UVka5AW — Us Weekly (@usweekly) May 25, 2014

ICYMI: Christina Ricci is pregnant -- see her baby bump! http://t.co/dY4UVka5AW

— Us Weekly (@usweekly) May 25, 2014

Mai multe