FOTO Cine este vedeta care arată aşa la 41 de ani?

2 decembrie 2014   News

Mamă a patru copii, vedeta de origine germană este cunoscută drept una dintre cele mai bine plătite fotomodele ale lumii. Şi-a început cariera în 1992, pe când avea doar 19 ani, fiind invitată să participe la un concurs de frumuseţe.

Mamă a patru copii, vedeta de origine germană este cunoscută drept una dintre cele mai bine plătite fotomodele ale lumii. Şi-a început cariera în 1992, pe când avea doar 19 ani, fiind invitată să participe la un concurs de frumuseţe. Odată câştigat acest concurs, modelul a semnat numeroase contracte avantajoase, ajungând în cele din urmă să defileze în lenjerie intimă pentru Victoria`s Secret.

Având o siluetă de invidiat chiar şi la 41 de ani, Heidi Klum nu pierde nicio ocazie pentru a-şi dezveli trupul. Însă, oricât de bine ar fi lucrat trupul, semnele trecerii timpului nu a iertat-o nici măcar pe frumoasa blondină. Iar asta se poate vedea şi în cele mai recente fotografii surprinse.

Zărită pe o plajă din Jamaica, Heidi Klum era însoţită de copii săi dar şi de iubitul său, Vito Schanabel. Costumul negru cu buline roşii nu a fost tocmai cea mai inspirată alegere a vedetei, forma chilotul neavantajând-o deloc pe Heidi.

Sursă foto: Hepta

Mai multe