FOTO Cu cât îşi închiriază Steven Spielberg iahtul?

27 martie 2013   News

Lung de 86 de metri şi construit din esenţe preţioase, ambarcaţiunea de lux a regizorului a fost poreclită „Jurassic Yacht“ datorită dimensiunilor lui impresionante.

Lung de 86 de metri şi construit din esenţe preţioase, ambarcaţiunea de lux a regizorului a fost poreclită „Jurassic Yacht“ datorită dimensiunilor lui impresionante. Când vine vorba să se răsfeţe, Steven Spielberg nu face economie. El a cheltuit aproape 200 de milioane de dolari pe un iaht de dimensiuni impresionante, realizat la comandă de constructorul german Oceanco.

Interiorul este din lemn de alun, lemn de trandafir şi tec căruia i se asortează o piscină infinity închisă cu un perete de sticlă de 4,5 metri pătraţi dublat pentru a servi şi caecran de cinema la nevoie.

Iahtul are camere şi apartamente pentru a găzdui 12 invitaţi plus un echipaj de 26 de oameni, o pistă de aterizare pentru elicopter, un spaţiu privat cu jacuzzi, o sală de sport complet echipată, un centru de spa şi un cinematograf indoor.

Momentan, ambarcaţiunea lui Spielberg este ancorată în Fort Lauderdale şi poate fi închiriată pentru 1,3 milioane de dolari/săptămână. Vi se pare mult? Ei bine, aflaţi că, în ciuda preţului piperat, există doritori care-şi permit o astfel de extravaganţă.

Foto: Reuters, therichest.org

Mai multe