FOTO Cum arată Bud Bundy la 39 de ani

21 martie 2013   News

Parcă mai ieri îl admiram pe David Faustino în rolul care l-a consacrat, cel al puştiului frustrat din „Familia Bundy“. Au trecut 26 de ani de la primul episod în care a apărut David, în 1987, acesta jucând rolul lui Bud timp de zece ani. David Faustino a ajuns acum

Parcă mai ieri îl admiram pe David Faustino în rolul care l-a consacrat, cel al puştiului frustrat din „Familia Bundy“. Au trecut 26 de ani de la primul episod în care a apărut David, în 1987, acesta jucând rolul lui Bud timp de zece ani.

David Faustino a ajuns acum la 39 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 3 martie, cariera sa urmând, de la serialul „Familia Bundy“, o pantă descendentă. E drept că, după "Familia Bundy", actorul a mai apărut în numeroase seriale şi filme de televiziune, precum "The New Addams Family"," Nash Bridges", "The X-Files" sau "Entourage", însă rolul lui de referinţă a rămas tot cel al lui Bud Bundy.

David Faustino s-a căsătorit în 2004, cu Andrea Elmer, căsnicie care a durat trei ani. În 2007, Faustino a fost arestat pentru posesie de marijuana, iar apoi s-a internat într-un centru de dexintoxicare.

Recent, Faustino a apărut în serialul "Modern Family", în care joacă şi fostul său partener de platouri, Ed O'Neill (Al Bundy).

Mai multe