FOTO Cum arată fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă la două săptămâni de la naştere?

4 august 2015   News

Acum că micuţa Eva are aproape două săptămâni de viaţă, Andra şi Cătălin s-au reobişnuit să aibă un nou-născut prin preajmă şi fac faţă cu brio puţinelor ore dormite pe noapte.

Astăzi, Andra a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu micuţa Eva, scriind în dreptul ei că este pentru prima dată când micuţa poartă o rochiţă (foto sus). După cum era de aşteptat, ”răsplata” fanilor nu a întârziat să apară, fotografia strângând în timp record mai bine de 100.000 de like-uri.

„Mi-am dorit foarte mult să avem şi o fetiţă, iar Dumnezeu mi-a îndeplinit această dorinţă. Sunt extrem de fericită şi, din momentul în care Eva a venit pe lume, stă doar în braţele mele. E o senzaţie unică, pe care nu o pot descrie în cuvinte.”,declara Andra în urmă cu câteva zile.

E de înţeles că Andra şi Cătălin Măruţă sunt în culmea fericirii, mai ales că şi fiul său David a reacţionat foarte bine la venirea pe lume a surioarei sale. Potrivit postărilor de pe reţelele de socializare, David deja şi-a luat în serios rolul protector de frate mai mare şi n-o scapă din ochi pe micuţa lui surioară.

Sursa foto: Facebook

Mai multe