FOTO Daciana Sârbu şi-a deschis o cofetărie şic

26 octombrie 2015   News

Soţia premierului Victor Ponta tocmai şi-a inaugurat propriul local, cu deserturi delicioase şi sortimente fine de ceai şi cafea.

Europarlamentara PSD Daciana Sârbu a intrat în afaceri cu dulciuri, inaugurând o cofetărie şic, cu prăjiturele ingenioase, ceaiuri naturale şi cafea adusă de peste mări şi ţări.

Localul se află în centrul Capitalei, lângă Ateneul Român şi este, mai curând, o cafenea-cofetărie, pe care Daciana Sârbu şi partenera sa de afacere, Alexandra Cristina Voicu, au botezat-o Mara Mura.

Cele două au lucrat toată vara la amenajarea spaţiului, alegând să-l decoreze cu mobilier din lemn masiv, creaţie a unuia dintre cei mai în vogă designeri de interior, Irina Neacşu. Aşa se face că atmosfera localului este una boemă, propice întâlniri amoroase ori amicale.

Deserturile din ingrediente naturale, cu cremă de trandafiri, de lavandă sau vanilie, ori cele realizate după vechi reţete, precum şi numeroasele sortimente de cafea şi ceai sunt vedetele de la Mara Mura, deschis de marţi până duminică, între 11.00 şi 22.00.

Vedete cu cofetării

Şi alte vedete şi-au deschis cofetării. Este cazul Biancăi Brad, care deţine cofetăria La Dolce, deschisă împreună cu fratele ei, dar şi al Monicăi Iagăr, care a anunţat inaugurarea cofetăriei, patronată de partenerul său, Cristi Neacşu.

Foto: pagina personală, Dan L. Brumar

Mai multe