FOTO De nerecunoscut! Cine este celebrul actor?

7 noiembrie 2014   News

Considerat de revista americană People cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul în vârstă de 39 de ani este de nerecunoscut fără semnul său distinctiv, barba. Văzut pe străzile New York-ului, Bradley Cooper putea trece neobservat de simplii trecători.

Considerat de revista americană People cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul în vârstă de 39 de ani este de nerecunoscut fără semnul său distinctiv, barba. Văzut ieri pe străzile New York-ului, Bradley Cooper putea trece neobservat de simplii trecători.

Purtând o pereche de ochelari de soare şi o şapcă, aspectul lui Bradley a trecut de la cel de bad boy, pletos şi cu barbă, la unul de băiat cuminte. Schimbarea pare să nu fie pe placul doamnelor, care imediat au semnalat faptul că actorul şi-a pierdut sex-appealul odată cu barba rasă.

Proof that men look better with beards!! "Bradley Cooper almost unrecognizable as he reveals smooth baby face" http://t.co/adVldA4vsH — Lisa Butterworth (@lisajane_81) November 7, 2014

Proof that men look better with beards!! "Bradley Cooper almost unrecognizable as he reveals smooth baby face" http://t.co/adVldA4vsH

— Lisa Butterworth (@lisajane_81) November 7, 2014

În prezent, actorul are o relaţie cu modelul Suki Waterhouse. Cei doi şi-au început relaţia în martie 2013 şi au apărut de foarte puţine ori împreună, fiind un cuplu foarte discret. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 17 ani, Suki având doar 22 de ani.

Voi ce spuneţi, îi stă mai bine cu barbă sau fără?

Mai multe