FOTO După modelul Bieber, un alt cântăreţ a apărut gol pe Internet!

8 iulie 2015   News

E adevărat că vara şi-a intrat cu desăvârşire în drepturi, însă nu ştim de unde a pornit acest trend al nudităţii pe reţelele de socializare. În fine, asta nu este complet adevărat. Ştim, deja, că Justin Bieber a dat tonul, însă nu ne aşteptam ca cineva să-i urmeze exemplu

E adevărat că vara şi-a intrat cu desăvârşire în drepturi, însă nu ştim de unde a pornit acest trend al nudităţii pe reţelele de socializare. În fine, asta nu este complet adevărat. Ştim, deja, că Justin Bieber a dat tonul, însă nu ne aşteptam ca cineva să-i urmeze exemplu. Sau cel puţin, ne aşteptam ca domnişoarele să renunţe mai repede la haine, nu un alt cântăreţ celebru.

Ce-i drept, John Legend doar a pozat, soţia sa a făcut toată partea grea. Chrissy Teigen şi-a fotografiat soţul în această ipostază şi apoi, mândră, a urcat fotografia pe reţelele de socializare pentru ca toţii fanii cuplului să o vadă. Pe de o parte, ne bucurăm să vedem că la aproape doi ani de la căsătorie, cei doi încă se comportă ca tineri însurăţei, pe de alta ne întrebăm dacă nu e cumva cam mult. Voi ce spuneţi?

Citeşte şi: Justin Bieber, gol puşcă pe Internet!

Mai multe