FOTO El este cel mai mic membru al familiei Kardashian

3 aprilie 2015   News

A venit pe lume acum aproape patru luni, însă faimoşii săi părinţi l-au ţinut secret până acum. Este vorba de cel de-al treilea copil al lui Kourtney Kardashian şi al soţului său, Scott Disick. S-a născut pe 14 decembrie

A venit pe lume acum aproape patru luni, însă faimoşii săi părinţi l-au ţinut secret până acum. Este vorba de cel de-al treilea copil al lui Kourtney Kardashian şi al soţului său, Scott Disick.

S-a născut pe 14 decembrie, însă până acum părinţii nu au vrut să dea publicităţii nicio fotografie cu cel mai mic membru al familiei Kardashian. Ieri, Kourtney a cedat la rugăminţile fanilor săi de pe reţelele de siocializare şi a postat o fotografie cu micuţul Reign Aston Disick.

Fericirea este cu atât mai mare cu cât micuţul Reign Aston este născut chiar în aceeaşi zi cu fratele său mai mare, Mason. Ieri, Kourtney le-a scris fanilor internauţi că este extrem de fericită de când s-a născut Reign şi că totul decurge ok în familia ei.

Acest mesaj i-a liniştit pe fani, având în vedere veştile privind internarea soţului său, Scott Disick, într-un clinică de reabilitare.

Sursă foto: Instagram

Mai multe