FOTO Emma Roberts are un nou look!

24 ianuarie 2014   News

Pe 22 ianuarie, la o gală renumită pentru femeile din televiziune, organizată în Los Angeles, frumoasa actriţă de 22 de ani a apărut cu o tunosoare nouă, alegând stilul bob scurt, care o prinde foarte bine! Schimbarea

Pe 22 ianuarie, la o gală renumită pentru femeile din televiziune, organizată în Los Angeles, frumoasa actriţă de 22 de ani a apărut cu o tunosoare nouă, alegând stilul bob scurt, care o prinde foarte bine! Schimbarea de look o avantajează, dându-i mai mult şarm şi eleganţă. Mai ales acum, de când este o femeie logodită.

Odată cu cererea în căsătorie din partea iubitului său, Evan Peters (26), care i-a oferit un inel de aur cu piatră roz, Emma şi-a schimbat şi stilul, dorind să apară ca o femeie mai matură şi nu doar o actriţă prea tânără care joacă în seriale cu adolescenţi. Astfel, blonda mizează acum pe rochii elegante şi un look mai aranjat şi mai feminin, după ce a renunţat la buclele sale lungi.

Emma, nepoata Juliei Roberts, a fost cerută în căsătorie de colegul ei din serialul American Horror Story în preajma Crăciunului, după doi ani de relaţie. Logodna vine la o jumătate de an după scandalul în care a fost implicat cuplul, când blonda l-a atacat violent pe iubitul ei, după ce s-au certat la hotelul în care stăteau, în Montreal, şi în urma căruia Emma a fost arestată timp de patru ore. Acum, sperăm că actriţa a lăsat deoparte trecutul zbuciumat cu adevărat, căci noua sa imagine asta ne spune!

Vă plac cum arăta Emma înainte sau acum?

'American Horror Story: Coven's' Emma Roberts debuts bob haircut - What do you think? http://t.co/270zIqlCRR — Zap2it (@Zap2it) January 24, 2014

'American Horror Story: Coven's' Emma Roberts debuts bob haircut - What do you think? http://t.co/270zIqlCRR

— Zap2it (@Zap2it) January 24, 2014

FOTO REUTERS

Mai multe