FOTO Fosta soţie a lui Demis Roussos trăieşte în România

31 octombrie 2014   News

O cheamă Pamela, s-a recăsătorit cu fiul lui Ion Raţiu şi trăieşte de ani buni în Transilvania. Iată povestea celei care i-a fost alături artistului grec vreme de un deceniu şi care a lăsat America, Anglia şi Grecia pentru România.

A studiat actoria în America şi a fost colegă de clasă cu Robert de Niro. S-a mutat apoi la Londra unde, ca fotomodel, a lucrat cu Liza Minelli şi Lauren Bacall.

Dar viaţa i-a oferit şi mai mult, oferindu-i numele unei legende a muzicii pop-folk, grecul Demis Roussos. Timp de 10 ani i-a fost soţie. După ce au divorţat, au rămas prieteni.

În 2001, ea a călcat pentru prima oară pe pământ românesc, cu afaceri. Trei ani mai târziu, a găsit aici o iubire dublă: Turda, oraşul unde locuieşte, şi pe fiul lui Ion Raţiu, Indrei, care i-a devenit soţ.

De mai bine de 13 ani, e mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei familiei. Străinilor, Pamela Raţiu le spune că e din Transilvania şi îi invită să descopere Turda, oraşul care a adoptat-o. Un loc unde slănina tradiţională nu se compară cu nicio delicatesă din lume.

Pamela este mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei Raţiu în România.

Acum, vrea să transforme o fostă fabrică de bere într-un un loc unde oamenii săraci să găsească ajutor, iar cei care iubesc filmul, muzica sau treatrul, un colţ de cultură.

În 2011, ea a primit o distincţie din partea Casei Regale din România (“Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate") şi i-a fost înmânată de însuşi Regele Mihai I.

La 66 de ani, Pamela are o viaţă activă. Ştie sigur că dimineaţa ei începe la Turda. Ziua, însă, se poate încheia la Paris sau la Roma.

Foto: pagina personală

După ce au divorţat, au rămas prieteni.

Mai multe