FOTO Heidi Klum, topless pe o insulă tropicală

19 decembrie 2012   News

Când arăţi ca Heidi, n-ai niciun motiv să-ţi ascunzi trupul. Ba dimpotrivă. Iar statul la plajă pe o insulă exotică e un prilej ideal pentru a ţi-l expune în toată splendoarea lui.

Când arăţi ca Heidi, n-ai niciun motiv să-ţi ascunzi trupul. Ba dimpotrivă. Iar statul la plajă pe o insulă exotică e un prilej ideal pentru a ţi-l expune în toată splendoarea lui. Asta pare să creadă şi topmodelul german, care se află în vacanţă pe o insulă tropicală. Şi nu paparazzi sunt cei care i-au suprins nurii, aşa cum s-ar putea credea. Heidi însăşi a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din care reiese că făcea plajă topless.

Vedeta nu a dorit să dezvăluie locaţia pe care a ales-o pentru vacanţă, însă e clar că e vorba de un loc exotic.

Cert e că, înainte de-a ajunge pe insulă, Heidi a fost împreună cu cei patru copii ai săi, Leni (8 ani), Henry (7 ani), Johan (5 ani) şi Lou (3 ani), la Disneyland, fiind însoţiţi de bodyguard-ul şi iubitul vedetei, Martin Kristen.

Anul acesta va fi primul pe care Heidi Klum îl va petrece fără Seal, de care s-a despărţiţ în 2012. Modelul a cerut divorţul de cântăreţ în luna aprilie a acestui an.

Heidi Klum a recunoscut în luna aprilie că are o relaţie cu bodyguardul ei, Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

Foto: Twitter

Mai multe